Laadukkaat kuljetuspalvelut tyylikkäällä kalustolla

Maantiekuljetuksessa meillä on tällä hetkellä käytössämme 6 yhdistelmäajoneuvoa . Autoista kolme on puoliperän vetoon ja kolme täysperän vetoon, joista yksi on nosturilla ja koukkuvaihtolavalaitteella varustettu.

Kalustossamme on otettu ympäristö huomioon Euro 4-5-6 luokiteltuna vähempien päästöjen takaamiseksi. Kiinnitämme myös huomiota kaluston ulkonäköön!

Tällä hetkellä automme työllistyvät sekä koti- että ulkomaanajossa. Ulkomaille viemme mm. kappaletavaraa ja takaisin kotimaahan tuomme paljolti lämpösäädeltyä tavaraa, lähinnä elintarvikkeita. Ulkomaan osaamisalueeseemme kuuluvat lähinnä Länsi-Euroopan alueet. Olemme tehneet myöskin projektiluontoisia pidempiä kuljetuspalveluita, kuten Kreikan Samokselle talopaketin vienti.
Kotimaassa on kokemusta ja tietotaitoa paljolti konttien siirrosta tyhjänä ja kuormassa, irtoperistä sekä elintarvikkeiden jakelusta.

Osaamisalueen laajuus on kokeneiden ja motivoituneiden kuljettajiemme ansiota. Jokaisella on ADR lupakortti ja EU-direktiivin myötä pakolliseksi tullut ammattipätevyyskoulutus. Meille on tärkeää palvella asiakasta ammattitaitoisesti, ajallaan ja positiivisella asenteella.

Jos kaipaat hyvää ja luotettavaa kotimaista kuljetuspalvelua, ota reippaasti yhteyttä.

Kuvia kalustostamme